NieuwsOpen dag groot succes!

Op 10 juli 2011 beleefde Casa del Arte haar officiële opening. Vanaf 12:00 uur werden de genodigde gasten van harte welkom geheten door Hans en Marga. Onder hen wethouder van de gemeente Schijndel, de heer Bart Claassen.

Tijdens het welkomstwoordje door Hans werd eenieder bedankt die een belangrijk rol had gespeeld bij de realisering van de Casa del Arte. Hans wilde breken met de traditie om geen namen te noemen bij het bedanken, omdat men bang is om iemand te vergeten. Zoveel mogelijk mensen werden met naam en toenaam genoemd en... werd men niet genoemd, dan mocht men de hand opsteken. Dit leverde een ontspannen en vrolijk openingswoord op. Daarna was het de beurt aan Bart Claassen. De wethouder gaf in het kort weer hoe Casa del Arte het vergunningstraject heeft doorlopen, met als pijler het Dorps Ontwikkelings Plan. Bart had geen moeite de juiste woorden te vinden en met het overhandigen van de gemeentevlag en het proosten op de toekomst van Casa del Arte werd het officiële gedeelte afgesloten.

Vervolgens werden de aanwezige verrast door een optreden van Ad Sanders en Cor van Casteren, waarbij de drumkunstenaar en poëet elkaar feilloos wisten te vinden. Ook zangeres Suzanne Slachmuyders en vader Leo lieten zich van hun beste kant zien door prachtige luisterliedjes te zingen en spelen. Vervolgens sloten de Wijbosche Bokma Boys de live optredens af met onvervalste Ierse muziek. Het bleef daarna nog lang onrustig bij.... Casa del Arte.
geplaatst op: 20 juli

Gerelateerd


Show

Casa del Arte: Officiële Opening

Meer nieuws

Officiële opening Casa del Arte

Foto & Video

Fotoalbum: Opening 10 juli 2011
Fotoalbum: De Casa
Video: Casa del Arte Impressie